Waar wonen werkt

Aan iedereen wordt gedacht in De Nieuwe Nijverheid. Er komen zowel koop- als huurwoningen, voor elk wat wils. Het gaat om levensloopbestendige woningen, rijwoningen en beneden-bovenwoningen. Een aantal woningen wordt gerenoveerd en enkele woningen worden circulair gebouwd. Samen vormen ze een harmonieuze eenheid in verscheidenheid - een plek waar wonen werkt! Heb je interesse in een koopwoning in De Nieuwe Nijverheid? Meld je dan nu vast aan en maak een account aan. Dan houden wij je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Over de architect

Architect Martin Huiskes, partner van LKSVDD architecten, is een vernieuwer als het gaat om duurzaamheid, circulariteit en energietransitie. Hij voelt zich als geen ander thuis in het ‘nieuwe bouwen’. Co-creatie en het delen van kennis leiden tot verfrissende ideeën. Architectuur is voor hem een middel om tot maatschappelijke verbondenheid te komen en om duurzamer wonen mogelijk te maken.

Harmonieus geheel

Binnen de harmonieuze eenheid van De Nieuwe Nijverheid zal straks de nodige variatie te vinden zijn. De architectuur in De Nieuwe Nijverheid geeft een knipoog naar het verleden. De stijl is eenvoudig en sluit aan op het tuindorpkarakter van de buurt. Dit zie je terug in de stedenbouwkundige structuur en de regelmatig gemetselde gevels. Ook worden stijlvolle schoorstenen, voordeuren en luifels toegevoegd. Daarnaast komen er hoogteverschillen, verspringingen, gedraaide kappen, diverse texturen, erkers en pergola’s.