Een financiële check?

Rabobank en Yfinance helpen je graag verder!

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een woning in De Nieuwe Nijverheid?
Dan willen wij je aanmoedigen deze keuze met financieel comfort te maken door een financiële check te doen. Waarom?

Wanneer jij jouw woning gevonden hebt, wil je het liefst dat de bouw zo snel mogelijk start. Daarom is het belangrijk dat geïnteresseerden goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Wanneer alle kopers een financiële check hebben gedaan, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw.

Vraag eenvoudig en geheel vrijblijvend een financiële check aan bij Rabobank of Yfinance

Jouw droomhuis in De Nieuwe Nijverheid

Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende afspraak inplannen bij Rabobank of Yfinance via onderstaande link. Na afloop krijg je een ‘Financiële Check’, als PDF-document. Dit document dien je te uploaden bij het inschrijfformulier of toe te voegen aan je persoonlijke account. Rabobank en Yfinance zijn samenwerkend partner bij het project De Nieuwe Nijverheid. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Het is niet verplicht om de check bij de Rabobank of Yfinance te doen, maar wel makkelijk en snel